22 Aralık 2008 Pazartesi

Biz Özür Dilemiyoruz


BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ;
ÇÜNKÜ VATANIMIZI SAVUNDUK!
15 Aralık 2008 tarihinde bazı "sözde aydınların" öncülüğünde “özür diliyorum” başlıklı bir kampanya başlatıldı. Kendi tarihi gerçeklerinden kopmuş,"Şahsi emellerini müstevlilerin emelleriyle birleştirmiş" olan bu “özür grubu”, daha fazla destek bulmak amacıyla “Ermeni Soykırımı” yalanını, imza metinlerinde “Büyük Felaket” diye yutturmaya çalışıyorlar. BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ! Sözde "Ermeni Soykırımı" yalanını yeni bir versiyon ile sunmaya çalışan "Büyük Felaket İmzacıları",Büyük Ortadoğu Projesi'nin yeni bir evresinin hayata geçirilmesi kapsamında görev almış "B.O.P Gönüllüleri"dirler ve yeni ABD Başkanı OBAMA'dan aldıkları icazetle harekete geçmişlerdir.100 yıl öncesinin "Vatan Savunması İçgüdüsüyle" olup bitenini ısrarla günümüze taşımayı ihmal etmeyen bu "Aydınlarımızın(!)",halen güncelliğini koruyan işgal altındaki Irak ve Afganistan'daki "milyonlarca mazlum insanın", ABD ve yerli işbirlikçilerince katledilmesini hiç ağızlarına almayışları başka türlü nasıl açıklanabilir ki? Onlardan vazgeçtik "Ayakkabı fırlatmalarından",hiç değilse "bir kaç acı söz fırlatmalarını" beklerdik.
AÇAZNUNİ ÖZÜR DİLEDİ
Özür dilemesi gereken taraf, özrünü 85 yıl önce Türk’lerden dilemiştir. Özür dileyen şahsiyet, Ermenistan’ın ilk Başbakanı Ovannes Kaçaznuni’dir. Kaçaznuni, 1923 yılında kurucusu olduğu Taşnaksutyun Partisi’nin kongresine sunduğu geniş raporunda özetle şöyle diyor: “Türkler ne yapacaklarını biliyorlardı. Ve bugün pişmanlık duymalarını gerektirecek bir husus bulunmamaktadır
Aynı raporda Kaçaznuni, “Aklımız dumanlandı.”, “Boş sözlere, hayallere kapıldık.” der. Çarlık Rusyası, Fransa ve İngiltere’nin oyununa nasıl geldiklerini uzun uzun açıklar. Emperyalizmin yanında yer alarak, mazlum bir milletin boğazlanmasına ve Ermeniler’in kurban edilmesine isyan eder Kaçaznuni. Tarihi gerçekleri cesurca açıklayan Kaçaznuni yükselmiş, ABD’nin yanında Türkiye’ye karşı konumlanmış özür imzacıları alçalmıştır. VATANIMIZI SAVUNDUK
Türkler, işgal altındaki vatanlarını savunmuştur. Vatan savunması her türlü hakkın üstündedir ve görevdir. Emperyalist savaş, Osmanlı’nın nasıl paylaşılacağı üzerine kurulmuştur. Biz bu vatan savunmasıyla millî devletimizi kurduk, Cumhuriyet olduk; millet aşamasına yükseldik. Kurucu Büyük Devrimci Atatürk, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına, Türk Milleti denir” eşsiz tanımlamasını yaparak, bir tarih dersi vermektedir. Kürdü, Ermenisi dahil, hepimiz Türk milletini oluşturuyoruz. Milletimizi başta tarikat, cemaat ve etnik kökenlerine göre bölme ve parçalama, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nde belirlenmiş özel görevlerdir. Ermeniler bizim Ermenilerimiz, bizim yurttaşlarımızdır. Bu özel görevlerde yer almayacaklardır. Türkiye yine vatan savunması dönemindedir, ortak tarihimizden ders çıkarılacak, vatanımız birlikte savunulacaktır.
HIRANT DİNK’TEN TARİHİ DERS
Özür imzacılarına, yurtsever Hrank Dink, 15 Nisan 2006 tarihinde Malatyalı İşadamları Derneği’nde yaptığı konuşmayla, en iyi cevabı veriyor: “Geçmişte İngilizlerin, Fransızların, Rusların, Almanların şu topraklar üzerinde oynadıkları rol neyse, bugün aynen tekrarlanıyor. Geçmişte Ermeni halkı onlara güvendi, kendilerini Osmanlı’nın zulmünden kurtaracak sandı. Ama yanıldılar. Çünkü onlar geldiler, kendi işlerini, kendi hesaplarını yaptılar. Çekilip gittiler ve burada kardeşi kardeşle kan içerisinde bıraktılar. Ve bugün Kürtlerin yaşadığı aynı şey. Amerika geldi, Kuzey Irak’ta bir Kürt Devleti oluşturmak üzere. Kürt kardeşlerimiz için orası bir çekim alanı mı oldu, ne oldu, başka bir şey mi oldu? Ümit mi oldu? Bu çok tehlikeli bir gidiş. Amerika bu. Gelir, o kendi hesabını yapar, işine bakar, işi bittiğinde de çeker gider. Ondan sonra da burada, tekrar insanları burada kendi didişmesi içinde bırakır.” Ey "Özür İmzacıları!", sizler "Hepimiz Hırant'ız!","Hepimiz Ermeniyiz!" dememiş miydiniz? Öyleyse neden Hırant gibi düşünemiyorsunuz?Neden bu ermeni vatandaşımız olan Hırant gibi, oynanan oyunun yine önceki gibi "kardeşi kardeşle kan içerisinde bırakmak" isteyen emperyalist bir oyun olduğunu göremiyorsunuz?Siz,Özür imzacılarının tümüne, Ovannes Kaçaznuni’nin, Kaynak Yayınları’ndan çıkan Taşnak Partisi’nin Yapacağı Bir Şey Yok (1923 Parti Konferansı’na Rapor) adlı kitabı okumanızı ve en kısa zamanda bu kampanyayı sonlandırmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde,Ermenistan'ın ilk Başbakanı olan Kaçaznuni'nin dediği gibi,sizlerin de bir süre sonra "Aklımız dumanlandı", "Boş sözlere,hayallere kapıldık" demeniz bile, alnınıza sürülmüş olacak olan "Vatanına ve Tarihine İhanet" lekesinden kurtulmanıza yetmeyecektir.
SON SÖZ:
"Dumanlanan aklınızın"
başınıza gelmesini diler, ille de bir imza kampanyası yürütelim
derseniz, kampanyanızın konusunu "AMERİKAN HÜKÜMETİ, IRAK VE AFGANİSTAN HALKINDAN ÖZÜR DİLESİN!"
olarak belirleyin ki hep beraber imzalayalım kardeşçe,başımız dik ve onurla!

Hiç yorum yok: